Neix Arran!

Després d’un llarg i històric procés de confluència, les dues organitzacions juvenils de l’Esquerra Independentista (Maulets i la CAJEI)  i altres col·lectiu locals es van unir en una sola organització el juliol passat, creant així la nova organització Arran amb la ferma voluntat d’organitzar i mobilitzar tot el jovent independentista i revolucionari en una sola organització de joves de l’Esquerra Independentista. Neix, així , amb la convicció d’esdevenir una eina aglutinadora útil per al jovent d’arreu dels Països Catalans en la lluita per l’alliberament nacional, social i de gènere del nostre poble.

ARRAN és format per centenars de militants organitzats al voltant de 60 nuclis locals disseminats al llarg de 36 comarques d’arreu del país, fet que ens converteix en l’organització juvenil independentista més gran i forta dels Països Catalans.

L’Assemblea de Joves de l’Eixample Nord, doncs, passa a integrar-se en aquesta nova organització i a partir d’ara esdevé ARRAN Sagrada Família, mantenint sempre l’essència que la va fer néixer el 2005, organitzant el jovent i lluitant a peu de carrer pels mateixos objectius i amb el mateix convenciment.

Posted on 19 Juliol 2012, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: