Estat culpable, CiU còmplice!

CONCENTRACIÓ EN SOLIDARITAT AMB LES 7 INDEPENDENTISTES CRIDADES A L’AUDIÈNCIA NACIONAL

El tribunal polític de Madrid, l’Audiència Nacional, ha cridat a declarar set independentistes catalanes, entre les quals hi ha tres eixamplines, dues d’elles militants d’ARRAN. Ho fa atribuint-les diversos delictes per la crema de simbologia espanyola i monàrquica, i per l’exhibició de fotografies de dues preses catalanes vinculades a ETA. Tot va tenir lloc després d’haver finalitzat l’acte de l’onze de setembre de 2013, organitzat per l’Esquerra Independentista com cada any al Passeig del Born de Barcelona.

Sota l’amenaça de fortes imputacions per “ultrages a España”, “injúrias a la Corona” i “apologia al terrorismo”, les set imputades han declarat en 7 dies diferents a 650 quilòmetres de casa. La última, ho fa demà.

Aquestes noves imputacions de l’Audiència Nacional formen part d’una estratègia mesurada de persecució a les organitzacions de l’Esquerra Independentista i el conjunt dels moviments populars. Ho hem manifestat repetidament i ho mantenim ara: L’Estat Espanyol, a través dels seus jutges i policies i en estreta col·laboració amb els seus aliats autonòmics, reprimeix tota mostra de disconformitat als carrers. Així ho demostren la quantitat de multes, judicis polítics, detencions i fins i tot empresonaments dirigits contra la nostra organització i el conjunt dels moviments populars de l’esquerra transformadora.

ARRAN Sagrada Família, com tots els nuclis d’ARRAN dels Països Catalans i la resta d’organitzacions de l’Esquerra Independentista, denunciem de forma especialment contundent el paper col·laboracionista del Govern de Convergència i Unió (CiU) i del cos de Mossos d’Esquadra. Els indignes abanderats del “nou país” i la seva policia política mostren una vegada més la seva veritable cara.  Caminen de la mà de l’Estat Espanyol per garantir el manteniment de l’status quo i la seva posició de poder. Ho fan reprimint amb duresa aquelles veus que, des de fa més de quatre dècades, lluiten amb fermesa per l’alliberament nacional, social i de gènere dels Països Catalans. Tot plegat mentre retallen drets i es venen mig país a preu de saldo.

Davant de la repressió, el jovent independentista, socialista i feminista dels Països Catalans ens refermem en el compromís i la nostra lluita. Una lluita que passa per la defensa incansable dels nostres drets com a poble, persones i classe i que és molt més poderosa que qualsevol sentència o cop de porra. Així mateix, volem mostrar públicament la nostra solidaritat amb totes les companyes represaliades, especialment amb les nostres companyes de Sagrada Família i Fort Pienc.

Contra la repressió de l’Estat i la complicitat de les nostres elits regionalistes!

La repressió no ens aturarà!

Concentració demà divendres 21 de febrer a les 19:30h davant la seu de CiU.Imatge

Posted on 20 febrer 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: