ENS PLANTEM per un nou espai verd al barri!

Aquest dissabte, 20 de desembre, d’11 a 13 hores, la Plataforma Recuperem el Niza i l’Associació de Veïnes i Veïns de Sagrada Famíliaus ens conviden a tots i totes a reivindicar un nou espai verd al barri, a l’antiga Peugot de la cruïlla dels carrers Aragó i Lepant!

L’antiga Peugot ha estat recentment enderrocada. En veure les obres, veïns i veïnes d’Aragó amb Lepant van advertir al barri de l’intent de l’Ajuntament d’habilitar el solar com a aparcament de 14 autocars turístics, que s’afegiria a l’espai del que ja disposen a la Diagonal i Consell de Cent.

Annex a la Plaça de la Hispanitat, aquest és un espai on hi ha prevista una zona verda que mai no arriba, a l’espera de la futura reordenació del temple de la Sagrada Família. Després d’una concentració veïnal, l’Ajuntament va aturar les actuacions per fer un aparcament il·legal. Malgrat tot, els veïs i veïnes volem un nou espai verd al barri, especialment en un entorn tan castigat per la contaminació provocada per les grans vies de trànsit i, especialment, pels autocars.

Per això, Arran Sagrada Família ens sumem a la jornada reivindicativa que farem aquest dissabte, a la cruïlla d’Aragó amb Lepant, des de les 11 del matí fins a la una del migdia. Us convidem també a que porteu plantes per dur a terme aquesta acció comunitària. Hi haurà activitats infantils, farem un mural, un taller de pancartes per als balcons i un vermut popular.

Us hi esperem!

20descartell

Posted on 18 Desembre 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.

A %d bloguers els agrada això: