QUI SOM?

Arran Sagrada Família som el nucli de l’organització juvenil de l’Esquerra independentista ARRAN al barri.

Volem esdevenir un espai de trobada del jovent crític del barri per poder donar resposta i oferir alternatives a les problemàtiques que ens afecten de forma més directa, ja sigui com a joves, com a catalans i catalanes, com a dones, com a immigrants, com a estudiants o com a treballadores.

Nosaltres apostem per:

EL SOCIALISME… com a model de societat sense desigualtats polítiques, econòmiques, socials, per raó de gènere, d’orientació sexual o procedència. Així doncs, proposem una alternativa popular i participativa, contrària al neoliberalisme i a la globalització.


L’ALLIBERAMENT DELS PAÏSOS CATALANS… com a nació diferenciada amb una llengua, identitat i cultura pròpies. Volem decidir el nostre futur, i mentre seguim patint les agressions dels Estats espanyol i francès seguirem fomentant la mobilització del jovent català contra la simbologia imposada, contra les seves institucions i contra les forces d’ocupació.


EL FEMINISME… que perpetua la submissió del gènere femení envers els interessos masculins, que ens imposa un model de família heterosexual i monogàmica i un model de relacions sexuals. Cal combatre la violència sexista i homòfoba des de tos els àmbits, denunciant el sexisme en el discurs polític de la dreta i la socialdemocràcia, la publicitat sexista de moltes empreses o la tradició patriarcal adulta que patim a casa, al carrer, a l’escola i a la feina.


ALLIBEREM ESPAIS! Defensem la creació d’espais de trobada i d’oci alternatius autogestionats, és per això que creiem que l’okupació d’espais en desús és una eina legítima i necessària en la lluita contra l’especulació urbanística, l’oci consumista i la destrucciód el barri.


VIVIM EN PRECARI… però lluitem a diari! Exigim llocs de treball dignes al barri, denunciant les ETT’s, la precarietat laboral, les condicions del jovent no qualificat, els contractes escombraria, els acomiadaments massius…


PER UN FUTUR SOSTENIBLE… defensem les pràctiques sostenibles i responsables amb el medi ambient que dia rere dia pateix els interessos de les grans multinacionals.

  1. Bona nit,

    Voldria comprar tiquets per la calçotada de dissabte a Sagrada Familia, sabeu si en queden? I on les he de compra?

    Gràcies i salutacions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: