Ja està aquí la 9a Calçotada de Sagrada Família!

Un any més – i ja en van 9!-, arriba un dels actes més esperats del barri: la Calçotada de Sagrada Família!

Organitzada per Arran Sagrada Família i el Casal Independentista de l’Eixample, La Cruïlla, la calçotada de Sagrada Família ha anat creixent any rere any fins a convertir-se en un referent per a les veïnes del nostre barri. La recuperació de la cultura popular i la reivindicació de l’ús de l’espai públic han estat sempre les principals raons per organitzar aquest acte.  Enguany, gaudirem de les actuacions de les colles de Castellers de Sagrada Família, la Bastonera de l’Eixample i del grup de percussió La Bolxepienca. També comptarem amb l’actuació de Marcel Marimon, el cantant del grup Rumb al bar!

Aquest any volem també recordar que l’Ateneu Popular de l’Eixample està en perill de desallotjament. Volen acabar amb un espai autogestionat que no encaixa en el seu “model Barcelona”: una ciutat aparador, dedicada al turisme, on l’especulació i el negoci campen sense control. Aquesta calçotada és el moment també per dir ben fort que no permetrem que ens esborrin! L’Ateneu es queda al barri!!

La Calçotada de Sagrada Família tindrà lloc el dissabte 1 de març a la plaça de la Sagrada Família. Aquesta és la programació:

10h- Actuacions de cultura popular

14h30- Calçotada! *(Preu: 13€, Ticket anticipat: 11€ al casal La Cruïlla, c. Sardenya 256)

16h- Acte polític + actuació musical de Marcel Marimon (Rumb al bar)

*Com que serà el cap de setmana de Carnestoltes, qui vingui disfressat tindrà un petit regal.

Us hi esperem!!

calcotada2014_web

Posted on 17 febrer 2014, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Els comentaris estan tancats.